i Werkveld
More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 02, 2014!

Werkveld

Bij Rasart kunt u terecht voor al uw 2D en 3D bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, van schets tot en met werktekening.
Rasart verzorgt allerlei verschillende soorten stedenbouwkundig tekenwerk:

Inrichtingsplannen, Stedenbouwkundige Matenplannen, Bestemmingsplannen, Bezonningsdiagrammen, Verkavelingsplannen, Toelichtingskaartjes, Dwarsprofielen, Presentatietekeningen, Presentatieboekjes en Details.

Tevens kunt u bij Rasart terecht voor Stedenbouwkundige Ruimte & Licht Studies.
Bij Rasart bent u aan het juiste adres voor realistische 3D visualisaties, levendige animaties en interaktieve 2D en 3D presentaties.

Animaties en 3D Renderingen:
Fotorealistische renderingen, walktroughs en vogelvlucht perspectieven.
Bij animaties zijn dynamische textuur, dynamische belichting en dynamische objecten mogelijk.

Unity 3D / Unreal:
Met een Unity of Unreal 3D presentatie kunt u een virtueel kijkje nemen in het ontwerp. U kunt door de virtuele ruimte heen lopen met behulp van toetsenbord en muis. Het virtuele 3D model heeft Physically based rendering (PBR) materialen en raytrace belichting. Deze belichting kan realtime zijn of gebakken zijn in de textuur en geeft een fotorealistisch weergave van het ontwerp en dat alles in realtime. Als u over een 3D bril zoals de oculus rift beschikt kunt u zelfs totaal opgaan in uw toekomstige ruimte en zult u zich al in bijvoorbeeld uw nieuwe huis wanen

Rasart verzorgt ook lichtstudies en ruimte studies in een virtuele omgeving. Het model staat op de juiste wereld coordinaten in de virtuele ruimte en u kunt zien wat het zonlicht doet met de ruimte. Ook kunt u bijvoorbeeld een nachtbeeld bekijken en zien wat de verlichting doet met de ruimte. Deze verlichting kan een IES profiel (Illuminating Engineering Society profiel) bevatten voor realistische licht distributie. Het is een soort profiel van een echte lichtbron zoals bijvoorbeeld een bepaalde gloei- of halogeen lamp etc. met een bepaalde lichtsterkte, bereik en lichtval. Dit zorgt o.a. voor realistische belichting.

Funda:
U kunt ook bij Rasart terecht voor een 3D (verkoop)video voor bijvoorbeeld voor op Funda als u uw huis wilt laten verkopen.
Bouwkundig Tekenwerk
Rasart voor al uw plattegronden, aanzichten, doorsnedes en bouwkundige details.
Stedenbouwkudig Tekenwerk
Van schetsonwerp tot en met volledig uitgewerkt inrichtingsplan.
3D Presentaties en Animaties
Bekijk hierboven de Rasart Animaties:

Bekijk de laatste projecten op de BLOG Pagina. Op deze Pagina vindt u de recentste projecten met vaak een bijbehorende Unreal of Unity player en of 3D video.