over 
raffie rasart
Ralph Vroeijenstijn aka producer B Splixx,
ook wel bekend als Raffie Rasart, is een veelzijdig kunstenaar die zijn creatieve talenten op verschillende vlakken verkent.
Hoewel zijn passies variëren van architectuur tot muziek, blinkt hij vooral uit in de wereld van abstracte schilderkunst.

Als een ware meester van het abstracte canvas weet Raffie zijn kunstwerken een unieke en intrigerende uitstraling te geven.
Met behulp van verschillende technieken en materialen, zoals acrylverf op hout en hardboard, creëert hij werken die de verbeelding prikkelen.
Soms voegt hij ook stiften, krijt, pennen en spuitbussen toe om zijn artistieke visie tot leven te brengen.

Met afmetingen variërend van royale doeken van 1 meter bij 70 centimeter tot intiemere werken van 24 cm bij 18 cm, is Raffie niet gebonden aan één specifieke maatvoering.
Elk schilderij wordt zorgvuldig behandeld met een beschermende vernislaag, waardoor de kleuren langdurig behouden blijven en de impact van uv-licht wordt verminderd.

Als veelzijdig kunstenaar weet Raffie zich te onderscheiden in de wereld van abstracte schilderkunst.
Zijn werken vertellen een verhaal zonder woorden, waarbij de toeschouwer wordt uitgenodigd om zijn eigen interpretatie te ontdekken.
Duik in de fascinerende wereld van Ralph Vroeijenstijn, waar zijn penseelstreken en artistieke genialiteit samenkomen om een visueel spektakel te creëren.
Ontdek zijn recente schilderwerken op deze webpagina en laat je betoveren door zijn veelzijdige talent.